Resultaat 1–15 van de 880 resultaten wordt getoond

Wiesbaden

Wilt u sanitair van hoge kwaliteit in uw badkamer, douche of toiletruimte, tegen een voordelige prijs? Wiesbaden sanitair staat garant voor Duitse degelijkheid en superioriteit, met een luxe uitstraling. De verschillende douches, baden, badmeubels en accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en blinken uit in afwerking en design. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft een breed en veelzijdig aanbod sanitair van dit populaire merk, waarmee u uw badkamer, douche- of toiletruimte een stijlvolle upgrade geeft.

ACTIE
Aktie !!!
ACTIE

Hoogwaardig én betaalbaar sanitair voor uw badkamer of toilet

  Wiesbaden heeft alles wat u wenst voor een facelift van uw badkamer. Inloopdouches, douchecabines, nisdeuren, douchekranen, douchebakken en douchegarnituren voor elke gewenste stijl. Wilt u heerlijk relaxen in een vrijstaand bad? U slaagt gegarandeerd, evenals voor badwanden, badkranen, badgarnituren en afvoeren. U maakt uw badkamer helemaal af met modieuze badmeubels, waar u jarenlang plezier van heeft. Wat te denken van onderkasten of kolomkasten met verlichting en meubelwastafels van keramiek, natuursteen of kunstmarmer? Met de keuze voor een modulair systeem, past het perfect bij de grootte van uw badkamer. Wiesbaden verrast u ook met mooie opzetwastafels en wastafelkranen, als opbouw of inbouw.

Een Wiesbaden uitstraling door het hele huis

  Als u van plan bent om uw toiletruimte te verbouwen, kunt u deze een prachtige Wiesbaden uitstraling geven. Er zijn verschillende closets, fonteinen, toiletkranen en afvoeren die naadloos aansluiten op uw wooninterieur en toiletoppervlakte. Een badkamer is een ruimte voor ontspanning. Creëer de juiste sfeer met een spiegelkast of badkamerspiegel met verlichting, in combinatie met led-lampen van Duitse makelij. U hoeft zich niet te beperken tot de natte ruimten in huis. U ontdekt keukenkranen en designradiatoren, compleet met aansluitsets en accessoires. Het nieuwe sanitair wilt u natuurlijk jarenlang in goede staat houden, met een glanzende look. Er zijn ook raam- en vloerwissers, evenals reinigingsmiddelen voor glas, keramiek, natuursteen en kranen verkrijgbaar.   Wiesbaden sanitair past bij elke woonstijl en bij elke portemonnee. Bezoek onze 1.500 m2 grote showroom in Nijkerkerveen en doe inspiratie op voor bij u thuis. Of bel (0337 – 844 0642) of stuur een e-mail (info@gertwilligenburgsanitairentegels.nl) voor uw vragen of advies.
Tweede pinksterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
+
Alle zoekresultaten weergeven