Welkom bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels

De badkamer- en tegelvloerenspecialist!

Eigenaar Gert Willigenburg zit al zijn hele leven al in het sanitair. Hij is begonnen met een afbouwbedrijf in Zeewolde. Hij kan u dus als geen ander adviseren over de bouw of verbouwing van uw badkamer, of hoe u het beste een tegelvloer kunt leggen. Ook onze andere adviseurs helpen u graag.

Groot en slim inkopen, dat is onze kracht. Wij kopen vaak rechtstreeks in zonder tussenpersonen, waar u van profiteert. Door de grote voorraden kunt u dus snel aan de slag en heeft u niet te maken met ellenlange levertijden.

Voor ieder budget kunt u bij ons terecht!  Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan! Uiteraard vindt u bij ons ook de bekende Topmerken als Geberit, Villeroy & Boch, Grohe,  Sealskin, Ideal Standaard, Vigour, etc.

U kunt uw badkamer naar uw eigen budget uitzoeken. Onze adviseurs helpen u graag. Wij kunnen ook een afspraak voor u inplannen, zodat we alles samen rustig kunnen uitzoeken.

Gert heeft door zijn jarenlange ervaring een heel netwerk om hem heen van betrouwbare leveranciers en aannemers die badkamer kunnen maken of verbouwen, of uw tegelvloer kunnen leggen. Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Aarzel dan niet langer en kom gezellig langs. Koffie en thee staan voor u klaar!

 

Mocht u interesse hebben in woonmeubels, dan kunt u terecht op de Gezellenstraat 2A in Nijkerk, waar u een gezellige meubelwinkel aantreft van 1500m2. Gert Willigenburg Wonen & Lifestyle.