Toont alle 10 resultaten

ACTIE
 217,00  179,90 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 68,53  48,75 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 44,73  31,75 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 47,53  33,75 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 46,13  32,75 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 343,00  244,95 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 278,60  199,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 228,20  163,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 375,00  300,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Badwanden

Bent u op zoek naar badwanden, dan zit u bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels goed. In ons ruime assortiment aan sanitair, zijn badwanden natuurlijk ook te vinden. De prijzen bij ons bedrijf zijn concurrerend, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van onze producten. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de badwanden in het assortiment. Door groot en direct in te kopen, kunnen wij producten van A-kwaliteit aanbieden tegen bodemprijzen. Bekijk ons assortiment badwanden en maak uw keuze!

Een badwand: de perfecte bescherming tegen gespetter

In de badkamer wordt natuurlijk regelmatig gespetterd. Heeft u bijvoorbeeld een ligbad met daarin een douche, dan is een badwand zeker geen overbodige luxe. Met een badwand kunt u uitgebreid douchen zonder dat de hele badkamer nat wordt. De badwanden van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels zijn van A-merken, maar daarvoor betaalt u niet de hoofdprijs. U kunt bij ons voordelig een kwalitatief zeer goede badwand aanschaffen. Deze scherpe prijzen kunnen wij aanbieden door een slimme inkoopstrategie te hanteren. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels is al jarenlang actief in sanitair, en weet dus hoe er goed(koop) kan worden ingekocht. En daarvan profiteert u!

Koop uw badwand nu online!

Wij verwelkomen u graag in onze showroom, die is gevestigd in Nijkerkerveen, om het assortiment badwanden te bekijken. Ons deskundige personeel voorziet u graag van een advies op maat. Wij hebben de kennis en kunde in huis om u het juiste product te adviseren. Ook op het gebied van badwanden denken wij vanzelfsprekend graag met u mee. Woont u niet in de omgeving van Amersfoort, maar wilt u toch profiteren van de scherpe prijzen die Gert Willigenburg Sanitair & Tegels te bieden heeft? Dan kunt u de badwanden uit ons assortiment natuurlijk gewoon online bestellen! Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Alle zoekresultaten weergeven