Resultaat 1–15 van de 74 resultaten wordt getoond


Ligbaden

Een ligbad kan eigenlijk niet ontbreken in de moderne, luxe badkamer. Ligbaden zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Kiest u voor een klassiek, losstaand model op pootjes, of toch voor een strak vormgegeven ligbad dat kan worden ingebouwd? Met of zonder whirlpoolfunctie? Het zijn allemaal zaken waarover u moet nadenken als u een nieuw ligbad wilt kopen. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels kunt u een uitgebreid assortiment ligbaden vinden. Onze producten zijn van de beste kwaliteit en de prijzen zijn erg scherp. Dat komt door onze slimme inkoopstrategie, waarvan u als klant profiteert. Bekijk het assortiment!

Ligbaden in alle soorten en maten

Een traditioneel ligbad is pure luxe en verwennerij. En daarvan wilt u toch ook regelmatig kunnen genieten, bijvoorbeeld na een lange werkdag of na het sporten? Even een half uurtje heerlijk ontspannen zorgt voor nieuwe energie! Wilt u ook een ligbad laten plaatsen, dan zult u ervaren dat er een ruime keuze bestaat uit verschillende merken en modellen. Ook bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels zijn veel verschillende ligbaden te vinden, zodat er altijd een bad te vinden is dat past bij uw wensen.

Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft kwaliteit op de eerste plaats staan. Onze ligbaden zijn stuk voor stuk van prima kwaliteit. Ook lage prijzen zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Door in grote hoeveelheden in te kopen, kunnen wij prijsvoordeel behalen. Daarvan profiteert u als consument! De prijzen van onze ligbaden zijn dan ook bodemprijzen te noemen. Bovendien zijn onze ligbaden direct uit voorraad leverbaar. Handig als u direct met de verbouwing wilt beginnen.

Welkom bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels!

Gert Willigenburg Sanitair & Tegels is met recht de specialist te noemen op het gebied van ligbaden en ander sanitair. Al jarenlang is het bedrijf actief in deze branche, wat ons veel kennis en ervaring heeft opgeleverd. Dat resultaat in advies op maat en scherpe prijzen voor topproducten. Zowel fysiek als online kunt u ons assortiment bekijken. U bent welkom in de showroom in Nijkerkerveen, maar ook in onze webshop plaatst u snel en voordelig uw bestelling.

Openingstijden 2019. Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Brands
Ape (14)
Benoa (0)
Looox (19)
Novel (6)
Tres (18)
Twist (0)
Xenz (0)