Resultaat 1–15 van de 286 resultaten wordt getoond

ACTIE
ACTIE
 858,00 1.034,00 incl. BTW

Badmeubels

Als het over sanitair gaat, dan denkt u waarschijnlijk al snel aan douche, toilet, wastafel en bad. Hoe is het echter gesteld met uw badmeubels? Wilt u uw badkamer een nieuwe uitstraling geven, dan is het vervangen van de badmeubels een uitstekende keuze. Ook in een nieuw te plaatsen badkamer is het belangrijk om aandacht te besteden aan de badmeubels. Heeft u bijvoorbeeld voldoende kastruimte, of kiest u voor een extra kolomkast? En heeft u al een stijlvolle spiegel voor de badkamer in huis? Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels kunt u een keuze maken uit het ruime en voordelig geprijsde assortiment badmeubels!

Badmeubels in alle stijlen

Tegenwoordig kiezen veel mensen in de badkamer voor strakke, moderne lijnen. Badmeubels moeten passen bij de stijl van de badkamer. Sterker nog, badmeubels die met smaak zijn gekozen, zijn een meerwaarde voor de sfeer in uw badkamer. Of u nu kiest voor modern of voor een klassieke stijl, bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft u volop keuze uit diverse badmeubels. Kwaliteit staat bij ons voorop, maar ook de lage prijzen zijn een voordeel dat genoemd mag worden.

Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels zorgen we namelijk voor een goedkope inkoop van producten. Door groot en direct in te kopen, behalen we een prijsvoordeel. Vanzelfsprekend berekenen we dat door aan onze klanten. De badmeubels in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit, maar worden aangeboden tegen bodemprijzen. Al onze badmeubels leveren wij direct uit voorraad, zodat u deze direct kunt plaatsen.

Badmeubel kopen bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in de showroom van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels, die is gevestigd nabij Amersfoort. U kunt het assortiment badmeubels uitgebreid bekijken, waarbij u een passend advies krijgt van onze medewerkers. Op al uw vragen hebben zij een antwoord. Wilt u het assortiment badmeubels online bekijken, dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u online een bestelling plaatsen. Van harte welkom bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels!

Openingstijden 2019. Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Brands
Ape (14)
Benoa (0)
Looox (19)
Novel (6)
Tres (18)
Twist (0)
Xenz (0)