Resultaat 1–15 van de 307 resultaten wordt getoond

ACTIE
 299,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 799,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
ACTIE
ACTIE
 849,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 880,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 672,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 675,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 599,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 895,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 400,00 500,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Badmeubels

Als het over sanitair gaat, dan denkt u waarschijnlijk al snel aan douche, toilet, wastafel en bad. Hoe is het echter gesteld met uw badmeubels? Wilt u uw badkamer een nieuwe uitstraling geven, dan is het vervangen van de badmeubels een uitstekende keuze. Ook in een nieuw te plaatsen badkamer is het belangrijk om aandacht te besteden aan de badmeubels. Heeft u bijvoorbeeld voldoende kastruimte, of kiest u voor een extra kolomkast? En heeft u al een stijlvolle spiegel voor de badkamer in huis? Bij Novel Sanitair & Tegels kunt u een keuze maken uit het ruime en voordelig geprijsde assortiment badmeubels!

Badmeubels in alle stijlen

Tegenwoordig kiezen veel mensen in de badkamer voor strakke, moderne lijnen. Badmeubels moeten passen bij de stijl van de badkamer. Sterker nog, badmeubels die met smaak zijn gekozen, zijn een meerwaarde voor de sfeer in uw badkamer. Of u nu kiest voor modern of voor een klassieke stijl, bij Novel Sanitair & Tegels heeft u volop keuze uit diverse badmeubels. Kwaliteit staat bij ons voorop, maar ook de lage prijzen zijn een voordeel dat genoemd mag worden.

Bij Novel Sanitair & Tegels zorgen we namelijk voor een goedkope inkoop van producten. Door groot en direct in te kopen, behalen we een prijsvoordeel. Vanzelfsprekend berekenen we dat door aan onze klanten. De badmeubels in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit, maar worden aangeboden tegen bodemprijzen. Al onze badmeubels leveren wij direct uit voorraad, zodat u deze direct kunt plaatsen.

Badmeubel kopen bij Novel Sanitair & Tegels

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in de showroom van Novel Sanitair & Tegels, die is gevestigd nabij Amersfoort. U kunt het assortiment badmeubels uitgebreid bekijken, waarbij u een passend advies krijgt van onze medewerkers. Op al uw vragen hebben zij een antwoord. Wilt u het assortiment badmeubels online bekijken, dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u online een bestelling plaatsen. Van harte welkom bij Novel Sanitair & Tegels!

Tweede pinksterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
+
Alle zoekresultaten weergeven