Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

 249,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 345,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 299,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 399,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 725,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 393,25 847,00 incl. BTW
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
 393,25 847,00 incl. BTW
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
 299,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 22,14  21,39 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
ACTIE
 490,00  350,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE

Kolomkasten

Bij nieuw sanitair denkt u al snel aan het laten plaatsen van een bad, douche, wastafel of toilet. Vaak blijven de badmeubels wat onderbelicht. Toch hebben deze een sterke invloed op de sfeer in uw badkamer. Wilt u in de badkamer kunnen beschikken over meer opbergruimte en bent u op zoek naar een stijlvolle oplossing? Bekijk dan nu het assortiment kolomkasten van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels. U kunt diverse kolomkasten vinden, zodat er altijd een kast in uw stijl te verkrijgen is. Daarbij combineren wij topkwaliteit met uitstekende prijzen.

Kies voor een kolomkast!

In de meeste moderne badkamers wordt er gekozen voor een strakke stijl, met veel rechte lijnen. Het plaatsen van kolomkasten past daarbij uitstekend, maar ook in een klassieke badkamer kunnen deze kasten fantastisch tot hun recht komen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten en maten kolomkasten te vinden in het assortiment van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels. Kwaliteit is natuurlijk het belangrijkste, maar de lage prijzen die wij te bieden hebben zijn eveneens een voordeel dat telt!

Doordat wij bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels op een slimme manier inkopen, geniet u van goede prijzen. Dat gaat niet ten koste van de kwaliteit van de producten. Zo zijn alle kolomkasten van A-merken. Handig is ook dat wij direct uit voorraad kunnen leveren, zodat u de nieuwe kolomkasten snel kunt plaatsen.

Plaats een bestelling

Op het gebied van sanitair profileert Gert Willigenburg Sanitair & Tegels zich met succes als specialist. Al jarenlang zijn wij werkzaam in deze branche. Ook over kolomkasten kunnen wij u op passende wijze van advies voorzien, zodat u een goede keuze maakt. Kolomkasten zijn zowel functioneel als qua uitstraling een aanwinst voor uw badkamer. Bekijk het assortiment online en plaats een bestelling! Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nijkerkerveen.

Alle zoekresultaten weergeven