Resultaat 1–15 van de 63 resultaten wordt getoond

ACTIE
ACTIE
 153,00 407,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 153,00 407,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 153,00 407,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 266,20 756,25 incl. BTW
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
 139,15 447,70 incl. BTW
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Spiegels

Bij het inrichten van een badkamer denkt u in eerste instantie aan de betegeling, de douche, het bad, de wastafel en het toilet. Misschien dat u daarna aandacht schenkt aan de verschillende kasten en spiegels. Voor al deze onderdelen bent u bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels aan het juiste (internet)adres. Veel mensen onderschatten de toegevoegde waarde van mooie spiegels in de badkamer. Ze zijn niet alleen functioneel, maar zorgen ook voor een ruimtelijk effect. Bekijk nu het assortiment spiegels van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels!

Ons assortiment spiegels: volop keuze!

De ene badkamer is de andere niet. Waar de ene persoon kiest voor een badkamer in klassieke stijl, daar heeft iemand anders misschien een voorkeur voor een strak design met strakke lijnen. De plaatsing van een bijpassende spiegel heeft een sterke invloed op de uitstraling van uw badkamer. Niet alleen de spiegel zelf, maar ook het ruimtelijk effect is van invloed. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment spiegels, in verschillende stijlen en van verschillend formaat. Zo zit er altijd een spiegel tussen die bij u past.

Vanzelfsprekend is niet alleen uitstraling van belang. Spiegels zijn ook functioneel, zeker in een badkamer. Even gel in het haar doen of de make-up in orde maken: dagelijks kijken we in de spiegel. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels is kwaliteit dan ook belangrijk. Onze spiegels zijn van topmerken – en dus van topkwaliteit. Toch zijn de prijzen erg laag. Dat komt doordat wij groot en direct inkopen, wat leidt tot een prijsvoordeel. Alle spiegels leveren wij uit voorraad.

Welkom bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels

Bent u op zoek naar spiegels voor in uw badkamer? Welkom bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels. U kunt het assortiment spiegels bekijken in onze showroom, gevestigd nabij Amersfoort. Ook andere badmeubels en al het sanitair kunt u hier terugvinden. Ook op onze website kunt u hiervoor terecht. Online een bestelling plaatsen is zo gepiept. Profiteer ook van de scherpe prijzen!

Alle zoekresultaten weergeven