Resultaat 1–15 van de 193 resultaten wordt getoond

ACTIE
 5,95 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 12,50 49,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 19,50 74,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 12,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 19,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 49,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 74,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 44,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 64,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 34,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 34,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 185,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Accessoires

Het inrichten van een (nieuwe) badkamer begint bij de betegeling en het grotere sanitair. Om een badkamer te krijgen met een passende uitstraling, gaat het echter ook om de details. Met andere woorden: accessoires spelen een bepalende rol. Denk bijvoorbeeld aan items als een handdoek-, toiletrol- of toiletborstelhouder. Ook een goed gekozen doucherek zorgt voor een mooie uitstraling. Zo zijn er nog wel meer accessoires te bedenken. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels kunt u al deze producten vinden en bestellen. Bekijk nu het assortiment!

Accessoires maken het verschil

Natuurlijk is het belangrijk dat u in een badkamer heerlijk kunt badderen of douchen en dat de wastafel over alle luxe beschikt. Het is echter ook wel handig als u de handdoeken direct kunt pakken of opbergen. Een handdoekhouder of –ring is geen overbodige luxe. Daarbij is ook stijl belangrijk. Als u een mooie badkamer heeft met schitterend groot sanitair, dan is het ook belangrijk om het af te maken met bijpassende accessoires in de juiste stijl. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels vindt u diverse accessoires voor in de badkamer.

Accessoires voor in de badkamer moeten stijl en functionaliteit combineren. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels kunt u items vinden van A-kwaliteit. Doordat wij onze producten groot en direct inkopen bij fabrikanten, bieden wij bodemprijzen. Handig is ook dat alle accessoires uit voorraad leverbaar zijn.

Online bestellen

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom in Nijkerkerveen. Ons vakkundige team helpt u graag bij het vinden van de juiste producten. Voor het bestellen van sanitair accessoires voor in uw badkamer, kunt u echter ook online terecht. In onze webshop bekijkt u gemakkelijk het complete aanbod aan producten. Plaats online een bestelling en geniet snel van uw nieuwe items!

Tweede pinksterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
+
Alle zoekresultaten weergeven