Resultaat 1–15 van de 122 resultaten wordt getoond

ACTIE
 225,00  155,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 299,00  249,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 299,00  249,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 299,00  249,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
ACTIE
 925,00  776,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 997,00  835,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 875,00  716,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 365,00 440,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Douchebakken

Een nieuwe douche laten plaatsen? U wilt waarschijnlijk kiezen voor kwaliteit, maar niet de hoofdprijs betalen. Kies dan voor een van de douchebakken van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels! Wij bieden douchebakken in verschillende vormen en in verschillend formaat. Ook heeft u de keuze uit diverse materialen, zodat er altijd een douchebak te vinden is die helemaal aan uw wensen voldoet. Bovendien zijn de prijzen zeer concurrerend te noemen. Maak van douchen een feestje en bekijk nu het assortiment douchebakken van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels!

Douchebakken in alle soorten en maten

De douche is een onmisbaar element van de badkamer. Iedereen maakt meerdere keren per week gebruik van de douche. Wilt u een nieuwe douchebak laten plaatsen, dan bent u bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan douchebakken, waarbij u kunt kiezen uit verschillende merken als Wiesbaden, Xenz en Aqua Pleasure, modellen en materialen. Voor elke badkamer hebben wij het juiste product in huis! Daarbij staat kwaliteit op nummer één, want een fijne douche is een noodzakelijk goed! Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels combineren we kwaliteit met lage prijzen. Onze douchebakken zijn van A-merken, maar deze bieden wij aan tegen concurrerende prijzen. Dat kunnen we doen, omdat wij groot en direct inkopen bij onze fabrikanten. Dat is het voordeel van een specialist in de branche! Handig is ook dat wij alle douchebakken uit voorraad kunnen leveren, zodat u niet lang hoeft te wachten tot uw nieuwe douche geplaatst kan worden.

Bestellen

Wilt u het assortiment met eigen ogen bekijken, dan bent u van harte welkom in de showroom van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels. Onze medewerkers staan u graag te woord, geven u advies op maat en beantwoorden al uw vragen over onze producten. Ook online kunt u ons aanbod van douchebakken bekijken en een bestelling plaatsen. Welkom bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels!

Alle zoekresultaten weergeven