Resultaat 1–15 van de 47 resultaten wordt getoond

ACTIE
ACTIE
 539,00 595,00 incl. BTW
 429,00 449,00 incl. BTW

Douchecabines

Gaat u de badkamer verbouwen en wilt u een nieuwe douche laten plaatsen? Een luxe douchecabine is zowel functioneel als stijlvol, en dus een goede keuze. Douchecabines zijn er echter in vele soorten en maten. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment douchecabines. Producten van verschillende topmerken behoren tot ons productaanbod. De prijzen zijn echter erg laag. Profiteer ook van de gunstige prijs-kwaliteitverhouding bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels!

Maak uw keuze uit onze douchecabines

Het gemak van een douchecabine is wel duidelijk: u kunt ongestoord douchen, zonder dat u er rekening mee hoeft te houden dat de volledige badkamer wordt nat gespetterd. Er zijn echter verschillende douchecabines verkrijgbaar. Kiest u voor een exemplaar voorzien van matglas, of gaat u toch voor stijlvol helder glas? Moet de douchecabine beschikken over een schuifdeur, klapdeur of een normale deur met scharnier? Wat uw voorkeur ook is, bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels vindt u de douchecabine die bij u past! In ons assortiment vindt u mooie standaard douchecabines, maar ook de meest luxe uitvoeringen zoals stoomcabines.

Ons assortiment douchecabines laat zich kenmerken door kwaliteit tegen een scherpe prijs. Doordat wij onze producten groot inkopen, kunnen wij bodemprijzen aanbieden. Fijn, want een luxe douchecabine kopen vraagt toch al heel wat van uw portemonnee. Bijkomend voordeel is dat wij onze douchecabines altijd uit voorraad leveren. U hoeft dus niet wekenlang te wachten om de verbouwing van uw badkamer voort te kunnen zetten.

Welkom in Nijkerkerveen!

Gert Willigenburg Sanitair & Tegels verwelkomt u graag in de showroom, die is gevestigd nabij Amersfoort. Onze vakkundige medewerkers geven u een passend advies en beantwoorden al uw vragen over de douchecabines in het assortiment. Ons bedrijf kan bogen op jarenlange ervaring in de sanitair branche. Ook online kunt u het assortiment rustig bekijken. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Een bestelling plaatsen is gemakkelijk en voordelig!

Openingstijden 2019. Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Brands
Ape (14)
Benoa (0)
Looox (19)
Novel (6)
Tres (18)
Twist (0)
Xenz (0)