Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond

 15,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 225,00  185,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 47,95 70,95 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Douchegoten

De douche speelt in de badkamer ontegenzeggelijk een belangrijke rol. Het is dan ook belangrijk dat u kiest voor een luxe douche. Zeker wanneer u uw badkamer gaat verbouwen of een compleet nieuwe badkamer gaat plaatsen, is het kopen van een luxe douche aan te raden. Meerdere malen per week bent u immers onder de douchekop te vinden. De inloopdouche wint aan populariteit. Laat u een inloopdouche plaatsen of heeft u deze al, en bent u op zoek naar douchegoten? Welkom bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels!

Inloopdouche en douchegoten

Het is niet voor niets dat de inloopdouche zo populair is. Het is immers een combinatie van puur gemak en ultieme luxe. Voor een goede inloopdouche, heeft u alleen een douchewand, douchegoten en natuurlijk een goede douchekop nodig. Bent u op zoek naar losse douchegoten voor de plaatsing bij uw inloopdouche? Of moeten de huidige douchegoten nodig worden vervangen? Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels kunt u nieuwe douchegoten bestellen. U bent verzekerd van optimale kwaliteit tegen de laagste prijs.

Door de plaatsing van douchegoten zorgt u voor een goede afvoer van het douchewater. Het is belangrijk om te kiezen voor douchegoten van goede kwaliteit, aangezien ze jarenlang mee moeten gaan. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels combineren we topkwaliteit met lage prijzen. Douchegoten van A-merken kopen wij grootschalig en direct in, zodat wij deze zeer voordelig kunnen verkopen. Daarnaast leveren wij direct uit voorraad.

Bestel nu bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels

In onze showroom in Nijkerkerveen kunt u de verschillende douchegoten met eigen ogen bekijken. De koffie staat klaar! Voor het aanschaffen van nieuwe douchegoten hoeft u tegenwoordig echter de deur niet meer uit. Bekijk het assortiment nu online en plaats een bestelling. U bent verzekerd van een product van topkwaliteit, een goede service en de scherpste prijs.

Alle zoekresultaten weergeven