Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond

 15,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 225,00  185,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 47,95 70,95 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Douchegoten

De douche speelt in de badkamer ontegenzeggelijk een belangrijke rol. Het is dan ook belangrijk dat u kiest voor een luxe douche. Zeker wanneer u uw badkamer gaat verbouwen of een compleet nieuwe badkamer gaat plaatsen, is het kopen van een luxe douche aan te raden. Meerdere malen per week bent u immers onder de douchekop te vinden. De inloopdouche wint aan populariteit. Laat u een inloopdouche plaatsen of heeft u deze al, en bent u op zoek naar douchegoten? Welkom bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels!

Inloopdouche en douchegoten

Het is niet voor niets dat de inloopdouche zo populair is. Het is immers een combinatie van puur gemak en ultieme luxe. Voor een goede inloopdouche, heeft u alleen een douchewand, douchegoten en natuurlijk een goede douchekop nodig. Bent u op zoek naar losse douchegoten voor de plaatsing bij uw inloopdouche? Of moeten de huidige douchegoten nodig worden vervangen? Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels kunt u nieuwe douchegoten bestellen. U bent verzekerd van optimale kwaliteit tegen de laagste prijs.

Door de plaatsing van douchegoten zorgt u voor een goede afvoer van het douchewater. Het is belangrijk om te kiezen voor douchegoten van goede kwaliteit, aangezien ze jarenlang mee moeten gaan. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels combineren we topkwaliteit met lage prijzen. Douchegoten van A-merken kopen wij grootschalig en direct in, zodat wij deze zeer voordelig kunnen verkopen. Daarnaast leveren wij direct uit voorraad.

Bestel nu bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels

In onze showroom in Nijkerkerveen kunt u de verschillende douchegoten met eigen ogen bekijken. De koffie staat klaar! Voor het aanschaffen van nieuwe douchegoten hoeft u tegenwoordig echter de deur niet meer uit. Bekijk het assortiment nu online en plaats een bestelling. U bent verzekerd van een product van topkwaliteit, een goede service en de scherpste prijs.

Goede vrijdag geen koopavond, Tweede paasdag zijn we geopend van 10.00 tot 16.00 uur
Alle zoekresultaten weergeven