Resultaat 1–15 van de 112 resultaten wordt getoond

ACTIE
 190,00 196,80 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 537,84  448,20 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
ACTIE
ACTIE
 225,00  170,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Inloopdouches

We brengen veel uren door onder de douche. Meerdere keren per week maken we gebruik van de douche – sommigen zelfs dagelijks. Het is dan ook geen overbodige luxe om te kiezen voor een heerlijke inloopdouche. In de moderne badkamer worden inloopdouches gezien als de ultieme vorm van douchen. Gemak en luxe komen samen. Een goede douchekop en volop ruimte, dat is wat inloopdouches te bieden hebben. Wilt u een inloopdouche laten plaatsen, bekijk dan nu het assortiment van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels!

De luxe van inloopdouches

Nieuwe badkamers hebben vaak een moderne, strakke vormgeving. Inloopdouches passen prima in dat plaatje. Het is een combinatie van luxe en gemak, want u loopt zo de ruimte in en uit om te kunnen genieten van een heerlijke (regen)douche. Inloopdouches zijn er echter van verschillende merken, in diverse stijlen en formaten. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft u volop keuze uit diverse inloopdouches, zodat er altijd een exemplaar te vinden is dat bij u past. Daarbij geniet u van optimale kwaliteit voor de laagste prijs!

Onze inloopdouches in het productassortiment zijn van A-merken. Toch kunnen wij stunten met bodemprijzen, doordat wij op een slimme manier inkopen. Jarenlange ervaring levert ons prijsvoordeel op, waarvan u optimaal profiteert! Handig is ook dat wij onze inloopdouches uit voorraad kunnen leveren. Zo kunt u de verbouwing van uw badkamer snel een vervolg geven.

Inloopdouche kopen

Wilt u de inloopdouche die u op het oog heeft, met eigen ogen bekijken? Daarvoor bent u van harte welkom in onze showroom bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels. Wij staan u graag te woord voor een passend advies. Ook online kunt u het productaanbod bekijken. Al onze inloopdouches bekijkt u op uw gemak, zodat u de juiste keuze kunt maken. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail.

Alle zoekresultaten weergeven