Resultaat 1–15 van de 99 resultaten wordt getoond

ACTIE
ACTIE
 686,00  520,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 324,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 324,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Douchekranen

Even snel onder de douche na een lange dag op het werk of een avondje uit. De douche is een van de meest gebruikte sanitaire voorzieningen in huis. Het is de plek om schoon te worden en alles van u af te wassen. Een schone en goed uitziende douche is dan ook belangrijk. Door het hoge vochtgehalte, verschillende zeepresten en wisselende temperaturen kunnen onderdelen van de douche aangetast worden. Denk hierbij aan de douchewand, doucherekjes en uiteraard de kraan. Bent u op zoek naar een nieuwe douchekraan, dan bent u bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels aan het juiste adres!

Thermostaatkranen: regel de temperatuur

Ook in bad wilt u graag gebruikmaken van schone en goed werkende onderdelen. Naast douchekranen bieden we tevens verschillende kranen voor in bad. Zeker wanneer u een combinatie van een bad en douche heeft, is een goede kraan belangrijk. De meest gebruikte bad- en douchekranen zijn thermostaatkranen. Dit type kraan wordt op de muur in de douche of bij het bad gebouwd en zijn speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige thermometer: onze huid. Veiligheid en gemak in een energiezuinig jasje, dat is de thermostaatkraan in een notendop. Thermostaatkranen hebben doorgaans een schakelaar om zo snel te switchen tussen de bad uitloop en de douchekraan.

Extra’s voor een fijne bad- en douche-ervaring

Naast thermostaatkranen voor in bad en in de douche, bieden we tevens handige hulpmiddelen die essentieel zijn bij het douchen. Denkt u hierbij aan een handdouche, een handdouchehouder voor aan de muur en een doucheslang. Alle douchesets zijn voorzien van meerdere sproeistanden, zodat u zelf de straal kunt instellen. Bad- en douchekranen worden doorgaans gemaakt van chroom of rvs. Deze materialen zorgen ervoor dat de kraan goed beschermd is tegen corrosie en roestvorming, met als gevolg een glanzende kraan, die lang mooi blijft! Gert Willigenburg levert oa de merken, Wiesbaden, Tres, Aqua Pleasure en Novel.

Alle zoekresultaten weergeven