Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond


Fonteinkranen

De meeste huishoudens hebben één of meer toiletten in huis. Doorgaans is de toilet in de hal te vinden, maar ook in de badkamer of op een bovenetage is een toilet geen overbodige luxe. Een toilet wordt vaak gekoppeld aan een wastafel met fonteinkraan. U wilt immers wel uw handen kunnen wassen na een bezoek aan het toilet. Fonteinkranen worden ook wel toiletkranen genoemd en zijn door hun compacte uiterlijk ideaal voor in een kleine ruimte, zoals het toilet. Voor een fonteinkraan op maat, bent u bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels aan het juiste adres!

Kleine en compacte fonteinkraantjes

In het assortiment van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels vindt u verschillende fonteinkranen voor in uw toilet. Fonteinkranen worden doorgaans geplaatst op een fontein. Fonteinen zijn kleine wastafels. Het toilet is vaak geen grote ruimte, maar bevat enkel de noodzakelijke inrichting. In sommige woningen is de ruimte zelfs zo klein dat u er niet veel anders in kwijt kunt dan een toilet en wastafel. Ideaal is dan een compacte wastafel, zoals de fontein. Bij een kleine wastafel horen uiteraard ook kleinere kranen. Een normale kraan heeft doorgaans een langere uitloop, die over de wastafel heen zou hangen. De uitloop van een fonteinkraan is korter en daardoor uitermate geschikt voor in het toilet.

Een fonteinkraan naar eigen smaak

De fonteinkranen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ronde kranen, vierkante kranen en platte kranen zijn slechts een greep uit het aanbod. De meeste kranen worden bediend door enkel te draaien, maar ook een kraan met een traditioneel draaimechanisme behoort tot de mogelijkheden. Voor ieder interieur vindt u bij ons altijd de juiste kraan, of u nu op zoek bent naar iets klassieks of juist een moderne uitstraling verlangt. Goede bescherming tegen corrosie en roestvorming wordt geboden door het gebruik van chroom en rvs. Zo bent u altijd verzekerd van jarenlang zorgeloos gebruik van uw fonteinkraan.

Openingstijden 2019. Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Brands
Ape (14)
Benoa (0)
Looox (19)
Novel (6)
Tres (18)
Twist (0)
Xenz (0)