Resultaat 1–15 van de 19 resultaten wordt getoond

ACTIE
 199,00  142,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 240,79  171,99 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 931,10  779,95 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Keukenkranen

In de keuken kan een kraan natuurlijk niet ontbreken. Van het handen wassen na een bezoek aan het toilet tot het wassen en bereiden van eten en het pakken van een sopje. Een keukenkraan wordt onder meer gebruikt om afwaswater te pakken en allerlei schoonmaakwerk te doen. Een goede kraan is dan ook van groot belang in de keuken. Bent u op zoek naar een nieuwe kraan voor in de keuken of wilt u graag uw oude kraan vervangen? Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft voor u verschillende keukenkranen op voorraad, die niet alleen functioneel zijn, maar ook een decoratief aspect hebben.

Een keukenkraan in stijl

Keukenkranen hebben vaak een langere uitloop en zijn goed draaibaar om zo de gehele bak te kunnen besproeien. Het assortiment bestaat uit kranen in allerlei soorten en maten. Ronde kranen, kranen met recht hoeken en een vierkante vorm, platte kranen en kranen met een handdouche. Een keukenkraan moet bij de rest van de ruimte passen en kan zowel mat als glanzend geleverd worden. Alle keukenkranen zijn bestand tegen corrosie en niet gevoelig voor roestvorming door het gebruik van chroom of roestvrijstaal. Zo bent u verzekerd van een goed werkende en duurzame kraan, die in de loop der tijd zijn charme niet verliest.

Optimaal gemak

Waar vroeger koud en warm water stroomde uit verschillende draaiknoppen, hebben de meeste keukenkranen nu een gecombineerde regelknop. Deze speciale mengkranen zijn ontworpen om zowel koud als heet water uit de kraan te laten stromen, in een aangename temperatuur. De temperatuur kan dan ook zelf geregeld worden. Wilt u net dat beetje extra en kiezen voor ultiem gemak, dan is de keukenkraan inclusief handdouche ideaal. Dit type kraan heeft een kleine, ingebouwde sproeikop die aan een slang is bevestigd. Door de kop uit de kraan te trekken, kunt u eenvoudig de grote vaat afspoelen, groente schoonmaken of de gootsteen een flinke schoonmaakbeurt geven.

Alle zoekresultaten weergeven