Resultaat 1–15 van de 489 resultaten wordt getoond

ACTIE
ACTIE
ACTIE

Tegels

Met tegels van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels verzekert u zichzelf van de beste kwaliteit tegels die u gebruikt voor uw badkamer, toilet, keuken of woonkamer. Ons ruime aanbod tegels bestaat onder andere uit mozaïekmatjes, vloertegels en wandtegels. Zo is er voor ieder wat wils. Bij ons bestelt u ook vloertegels die u kunt gebruiken als wandtegels. Van een klassieke tegelvloer in uw woonkamer tot een moderne tegelstructuur aan de wand in uw badkamer. Bij ons bent u voor al uw tegelwerk aan het juiste adres. Ook hippe mozaïekprintjes met verschillende kleuren en motieven bestelt u eenvoudig.

Tegels in hun natuurlijke omgeving

Het aanleggen van een nieuwe tegelwand of –muur is een ingrijpende verandering in uw huis. Wij beseffen ons dat het moeilijk in te schatten is hoe een vloer past bij een bepaalde inrichting en daarbij gaat u niet over één nacht ijs. Wij nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom van ruim 1500 m2, zodat u al onze tegels in hun natuurlijke omgeving kunt aanschouwen. Zo krijgt u een goed beeld welke tegel u het beste kunt combineren met uw interieur. Daarbij maakt u natuurlijk gratis gebruik van ons deskundige advies van medewerkers met jarenlange ervaring. De koffie of thee staat voor u klaar!

Onze tegels tegen de allerlaagste prijs

Wij kopen onze tegels in via grote partijen tegelijk zonder tussenpersonen, daarom garanderen wij de allerlaagste prijs voor onze hoogwaardige kwaliteit. De uitstekende service krijgt u daar gratis bij. Tegels zijn sfeerbepalend in elke ruimte van uw huis, dus het loont om daarbij voor kwaliteit te kiezen. Kom zelf een kijkje nemen in onze 1500 m2 grote showroom en maak een gefundeerde keuze. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels bestelt u eenvoudig en snel via de webwinkel, of kom gezellig langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Openingstijden 2019. Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Brands
Ape (14)
Benoa (0)
Looox (19)
Novel (6)
Tres (18)
Twist (0)
Xenz (0)