Toont alle 9 resultaten

 12,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 12,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 37,50  25,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 47,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 45,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 25,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 9,95  7,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 37,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 47,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Tegellijmen

Met onze tegellijmen zet u tegels vast in een handomdraai. Een kind kan de was doen. Voor al uw tegelwerk binnenshuis bent u bij ons dan ook aan het goede adres. Bij ons bestelt u tegellijm in poedervorm of in pastalijm, maar net waar uw persoonlijke situatie om vraagt. Daarnaast verkopen wij ook voorstrijkmiddel. Als u een muur met een zuigende ondergrond wilt verven, dan bent u genoodzaakt om deze eerst te voorzien van voorstrijkmiddel om de verf beter te laten hechten. Let u goed op dat sommige voorstrijkmiddelen niet geschikt zijn om aangebracht te worden op niet-zuigende ondergronden, zoals bestaand tegelwerk. Natuurlijk hebben wij daar wel vervangende producten voor.

Voorstrijkmiddel en tegellijm voor elk wand

Of u nu een wand met zuigende of zonder zuigende werking heeft, bij ons bestelt u de passende producten die u helpen aan een mooi afgewerkte muur die nog jaren meegaat. Door de aankoop van onze hoogwaardige producten verzekert u zichzelf namelijk van de kwaliteit die u wilt als u een nieuw wandje aanlegt. Tegelwerk in een badkamer heeft behoorlijk wat te verwerken, denk aan wateraanslag en kalkverschijnselen. Het is dan belangrijk om afwerkingsmateriaal te gebruiken dat overal tegen bestand is.

Laat u adviseren in onze showroom

Voor vragen over tegellijm of voorstrijkmiddelen kunt uiteraard bij ons terecht. Onze deskundige mensen zijn gespecialiseerd in hoogwaardige afwerkingsmaterialen en leven zich gemakkelijk in uw situatie in. Als u eens met eigen ogen wilt zien welke effecten bepaalde afwerkmaterialen hebben op een ondergrond, dan bent u van harte uitgenodigd te komen kijken in onze showroom. Met ruim 1500 m2 zit er altijd wat voor u tussen en krijgt u nieuwe inspiratie om met uw eigen huis verder te gaan. Loop vooral een keer binnen en kom onder het genot van een kopje koffie eens praten over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook vandaag nog bestellen in onze webshop.

Alle zoekresultaten weergeven