Resultaat 1–15 van de 23 resultaten wordt getoond


Tegelprofielen

Met de tegelprofielen van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels zorgt u voor een perfecte afwerking van uw tegelwerk. De zijkanten van tegels zijn, door het gebruik van tegelprofielen, niet meer zichtbaar. Dit maakt het geheel stukken mooier en tegelijkertijd hygiënischer. Water- en kalkaanslag hebben bij een goede afwerking van uw tegelwerk namelijk minder kans om vat te krijgen op de tegels. Zo heeft u langer plezier van uw producten. Wij hebben profielen die voor zowel wand als vloer prima te gebruiken zijn. Een tegelprofiel beschermt daarnaast ook tegen stoten, splinteren of barsten. Uw tegelvloer krijgt door de jaren heen behoorlijk wat te voorduren, onze tegelprofielen zijn tegen die invloeden bestand.

Alle tegelprofielen voor de beste prijs

Ook onze tegelprofielen kopen wij in grote getale in, daardoor kunnen wij de allerlaagste prijs voor u garanderen. U bestelt onze tegelprofielen voor de hoogwaardige kwaliteit die u van ons gewend bent. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels biedt daarnaast de service die u mag verwachten van een badkamer- en tegelvloerenspecialist. In onze branche zijn er veel specifieke handigheidjes of bruikbare tips die het aanleggen van uw badkamer of keuken vele malen makkelijker maakt. Laat u daarom adviseren door onze deskundigen.

Tegelprofielen in alle passende kleuren

Voor een mooie afwerking die past bij de tegelwand in uw woning of bedrijfspand, kunt u bij ons natuurlijk kiezen uit verschillende kleuren tegelprofielen. Zo kunt u ervoor zorgen dat het profiel min of meer wegvalt in de tegelwand, of juist een opvallende kleur nemen die een extra tint aan uw interieur geeft. Ook voor dit soort vragen kunt u bij ons terecht, zodat u nooit een overhaaste beslissing meer neemt. Bestel via onze online winkel en ga er meteen mee aan de slag of kom gezellig een keer langs en laat u inspireren door de overvloed aan tegelmogelijkheden.

Openingstijden 2019. Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Brands
Ape (14)
Benoa (0)
Looox (19)
Novel (6)
Tres (18)
Twist (0)
Xenz (0)