Toont alle 2 resultaten

ACTIE
 59,50  47,50 incl. BTW
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
ACTIE
 22,50  16,50 incl. BTW
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Voeg

Voegmiddel is onmisbaar bij het aanleggen van een tegelwand of tegelvloer. Met behulp van het voegen van de naden voorkomt u dat water de wand binnen kan dringen. Zo blijven uw tegels mooi en hygiënisch. Zeker in badkamers en keukens hebben tegelwerken behoorlijk wat te lijden. Dan is een kwalitatief hoogwaardig voegmiddel een absolute meerwaarde. Bij ons bestelt u de zakken voegmiddel in een 5 kg of een 25 kg variant. Bekijk dus eerst goed hoeveel voegwerk u heeft te verrichten of laat u informeren door onze specialisten. Ons voegmiddel is zeer geschikt voor binnen- en buitenshuis, dus ook voor voegwerk in uw tuin heeft u er jarenlang plezier van.

De beste kwaliteit voegt echt wat toe

Doordat Gert Willigenburg Sanitair & Tegels groot en slim inkoopt, bieden wij u de allerlaagste prijs aan. Dat betekent inkopen zonder tussenpersonen die de prijs onnodig opdrijven. Als u onze voegmiddelen in combinatie koopt met andere producten, kunt u profiteren van onze gratis levering vanaf 499 euro. Zo voorkomt u een hoop sjouwwerk met de zware zakken en bent u ervan verzekerd dat al uw aankopen veilig bij u thuis aankomen. Ons voegmiddel is geschikt voor keramische wand- en vloertegels, (glas)mozaïek en natuursteen, zowel in natte als droge ruimtes.

Laat u informeren en werk u tegelwerk perfect af

Elk type tegelwerk in verschillende ruimtes vraagt om een andere aanpak voor het optimale resultaat. Om verschillen daartussen te herkennen en te benoemen, kunt u altijd terecht bij onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag wat u het beste kunt doen in een bepaalde situatie, zodat u verzekerd bent van een duurzaam gebruik van uw tegelwand. Daarnaast kunt u langskomen in onze showroom van ruim 1500 m2. Daar ziet u alle voegmiddelen in verschillende tegelwerken toegepast, zodat u een beter zicht heeft op het uiteindelijk resultaat!

Alle zoekresultaten weergeven