Resultaat 1–15 van de 80 resultaten wordt getoond

ACTIE
Brands:
ACTIE
Brands:
ACTIE
Brands:
ACTIE
Brands:
ACTIE
Brands:
ACTIE
Brands:
ACTIE

Wandtegels

Zoekt u wandtegels van verschillende formaten waarmee u bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken, badkamer of toilet kunt betegelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ruime assortiment biedt u de keuze uit wandtegels waarmee u een moderne draai geeft aan uw keuken of terug in de tijd gaat met een traditionele betegeling van uw badkamer. Wij garanderen u dat er iets voor u bij zit! Bestel online of kom een kijkje nemen in onze 1500 m2 grote showroom, waar u alle soorten wandbetegeling in een natuurlijke setting kunt bekijken. U staat versteld hoeveel mogelijkheden wij u bieden.

Grote wandtegels versus kleine vloertegels

U heeft bij ons de keuze uit wandtegels van verschillende formaten. De 60 x 60 cm variant is populair om grote vlakken te betegelen, zonder dat er een overdaad aan voegingen te zien is. Modern, maar ook ideaal voor in het onderhoud. De kleinere variant van 30 x 30 cm geeft een mooie klassieke tegelstructuur. Ook voor tussenmaten zit u bij ons uiteraard goed! Vele particulieren en bedrijven gingen u voor bij de aanschaf van onze tegels, zij hebben al jaren plezier van hun tegelwerk. Dat komt omdat wij het net zo belangrijk vinden als u dat u geen spijt krijgt van uw aankoop. U kunt uzelf uitgebreid laten informeren, adviseren en inspireren door de deskundigen in onze showroom. Dat verkleint de kans aanzienlijk dat u een kat in de zak koopt.

Snelle service voor actie prijzen

Wij kopen onze producten grootschalig in, zonder daarbij gebruik te maken van onnodige tussenpersonen. Zodoende kunnen wij u de allerlaagste prijs aanbieden, zonder dat we inleveren op de kwaliteit. Onze wandtegels leveren we met motieven waarmee u een nieuwe sfeer wegzet in uw huis. Zo verkopen we ook metrotegels in het zwart, wit en crème. Bekijk ons aanbod in de online shop en bestel vandaag nog!

Openingstijden 2019. Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Brands
Ape (14)
Benoa (0)
Looox (19)
Novel (6)
Tres (18)
Twist (0)
Xenz (0)