Resultaat 1–15 van de 138 resultaten wordt getoond

ACTIE
ACTIE
 599,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 19,50 74,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 330,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 44,75 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 249,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Toilet

Een toilet is een sanitaire voorziening die we dagelijks gebruiken. In de hal is doorgaans een kleine ruimte, waarin het toilet zich bevindt. Ook op de bovenverdieping is het handig om een toilet te hebben, zodat u midden in de nacht niet in het donker naar beneden moet. Een toilet in de badkamer is tevens verstandig voor als u wat ouder bent en minder makkelijk de trap op en af kunt. Een toilet dient, net zoals andere ruimtes in huis, comfortabel en goed ingericht te zijn. Het is immers een deel van uw woning. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft een groot aanbod sanitaire voorzieningen, waaronder alles voor het toilet.

Een toilet op maat

Een toilet bestaat uit meer dan een toiletpot en een wc-bril. Een mooie toiletruimte is in zijn geheel afgewerkt en biedt u niet enkel comfort, maar ook hygiëne. Het belangrijkste is echter toch de toiletcloset. U kunt bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals een wandcloset of een staand closet. Beide hebben zo hun eigen voordelen. Met behulp van een toiletzitting zorgt u ervoor dat de pot netjes afgedekt is en de ruimte schoon oogt. Een toiletzitting is vaak eenvoudig te verwijderen, zodat u deze goed kunt verwisselen. Het spoelen van het toilet gebeurt door middel van een inbouwreservoir en drukpaneel. De reservoirs uit het assortiment kunnen netjes in de muur ingebouwd worden en zijn hoge kwaliteit. Een mooi drukpaneel maakt het af. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels biedt drukpanelen met twee toetsen, die waterbesparend werken en handig in gebruik zijn.

Het complete plaatje

Al deze onderdelen zijn los te verkrijgen in onze online shop. We bieden tevens complete duoblokken en toiletsets aan, waarin u alle onderdelen vindt om uw toilet af te maken. Zo hoeft u niet meer op zoek naar losse onderdelen. Wij helpen u graag bij het selecteren van uw toiletbenodigdheden. Neem een kijkje in onze webwinkel of breng een bezoekje aan onze eigen showroom!

Tweede pinksterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
+
Alle zoekresultaten weergeven