Toont alle 12 resultaten

 69,58 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 45,40 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 69,58 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 45,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 75,15 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 135,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 109,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 55,20 352,38 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Drukpanelen

Om het toilet door te spoelen is een drukpaneel nodig. Na een bezoek aan het toilet moet de wc-pot immers met water gespoeld worden, om zo een schoon toilet achter te laten. Na een verhuizing of verbouwing van de toiletruimte of badkamer heeft u niet alleen een nieuwe toiletpot nodig, ook een nieuwe bedieningsplaat is onmisbaar. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels biedt u diverse drukpanelen. Bij het maken van uw keuze dient u goed op te letten of het drukpaneel past op uw reservoir.

Milieuvriendelijk: bespaar water met dual-flush

In ons assortiment vindt u verschillende drukpanelen van het merk Geberit. Dit toonaangevende merk heeft zijn plek in de sanitair branche zeker verdiend. U bent dan ook verzekerd van kwalitatieve bedieningsplaten voor een schone en mooie toiletruimte. Bij een bedieningsplaat kunt u doorgaans kiezen uit een enkele toets bediening of een 2-toets bedieningsplaat. Wij maken gebruik van de 2-toets spoeltechniek. Het voordeel hiervan is het drukpaneel bestaat uit twee verschillende druknoppen, die meestal ook in grootte verschillen. Deze frontbediening wordt ook wel dual-flush spoeling genoemd. Bij dit type spoeling is zowel een kleine als een grote spoeling mogelijk. Op deze manier kunt u veel water besparen. De milieuvriendelijke spoeltechniek is kenmerkend voor Gert Willigenburg Sanitair & Tegels.

De keuze uit materiaal en kleur

Drukpanelen zijn geschikt voor inbouwreservoirs en zijn in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar. Kunststof drukpanelen zijn eenvoudig schoon te maken en te bestellen in de volgende kleuren: wit, chroom en mat chroom. Of u nu een moderne toiletruimte heeft of een traditioneel ingerichte ruimte, voor ieder toilet vindt u bij ons het juiste drukpaneel. Naast een brede selectie kleuren, zijn alle bedieningspanelen tevens geluidsarm en hygiënisch. Bekijk direct het assortiment drukpanelen, kies uw paneel op maat en geniet van een snelle service, lage prijzen en goede kwaliteit. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels, dé sanitair specialist van Nederland!

Alle zoekresultaten weergeven