Toont alle 4 resultaten


Duoblokken

Tegenwoordig wordt er vaak gebruik gemaakt van een wandcloset of een hangend toilet. Toch zijn er ook veel huishoudens die nog altijd een staand toilet willen. Een staand toilet heeft als voordeel dat deze stevig is gemonteerd op de vloer en eenvoudig in de ruimte geplaatst kan worden. U hoeft geen tegelwerk te verwijderen om het reservoir in de muur te plaatsen. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels vindt u duoblokken. Deze duoblokken omvatten een compleet toilet, zodat u gelijk alles in huis heeft om uw toiletruimte aan te kleden.

Een nieuw toilet: het duoblok

Na een verbouwing of verhuizing kan het zijn dat u een nieuw toilet nodig heeft. Ook wanneer u de badkamer of het toilet opnieuw wilt inrichten, is een nieuw toilet in veel gevallen een vereiste. Een toilet gaat over het algemeen vele jaren mee, maar is daarna toch echt aan vervanging toe. Barsten, krassen of een verminderde werking zorgen ervoor dat u het toilet moet vervangen. Bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels vindt u duoblokken voor in uw woning. Een duoblok bestaat uit een complete toiletset: een keramisch reservoir inclusief binnenwerk, spoelmechanisme, toiletzitting en een bevestigingsset. Dit zijn staande toiletten waarbij het reservoir direct vastzit aan de toiletpot. Ze vormen een geheel, waardoor u geen extra reservoir nodig heeft.

Verschillende aansluitingen

Een duoblok is leverbaar in verschillende uitvoeringen: met een AO-aansluiting of een PK-aansluiting. Kiest u voor een toilet met AO-aansluiting, dan heeft u te maken met een afvoer naar achteren en beneden. Wilt u liever een PK-aansluiting, dan loopt de afvoer direct naar achteren. Het duoblok aansluiten is eenvoudig. Met behulp van de bijgeleverde aansluitset heeft u binnen een mum van tijd een nieuwe en stijlvolle toiletruimte. Neem snel een kijkje in het assortiment duoblokken en bestel uw duoblok vandaag nog bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels! Neem ook eens een kijkje in onze eigen showroom voor een compleet plaatje.

Alle zoekresultaten weergeven