Toont alle 3 resultaten


Inbouwreservoirs

Bij een nieuw toilet hoort een inbouwreservoir. Een waterreservoir is een belangrijk onderdeel van het toilet. Het waterreservoir zorgt er immers voor dat na ieder bezoek aan het toilet de wc-pot goed doorgespoeld wordt. Bent u op zoek naar spullen om uw toilet mee samen te stellen, dan mag een reservoir niet ontbreken. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft een uitgebreid assortiment inbouwreservoirs van gerenommeerde merken, die worden aangeboden voor een scherpe prijs.

Geberit: de beste kwaliteit

Een inbouwreservoir moet uiteraard goed functioneren, maar ook het esthetische aspect speelt een rol. De inbouwreservoirs van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels zijn dan ook eenvoudig achter het tegelwerk in te bouwen, zodat u een stijlvolle toiletruimte creëert. Inbouwreservoirs zijn verkrijgbaar van het merk Geberit. Toiletreservoirs van dit merk zijn van uitstekende kwaliteit. Niet voor niets is Geberit één van de meest populaire merken inbouw-reservoirs. Inbouwreservoirs van Geberit zijn betrouwbaar en bieden uitstekende garantie. Veel merken leveren slechts enkele jaren losse onderdelen. Is er een onderdeel defect, dan is het vervolgens onmogelijk om dit onderdeel los te verkrijgen. Bij Geberit niet. Bovendien krijgt u op ieder onderdeel minimaal tien jaar nalevergarantie!

De voordelen van een inbouwreservoir

De inbouwreservoirs uit ons assortiment kenmerken zich door een origineel frame, dat gepoedercoat is. U kunt kiezen uit verschillende wateraansluitingen, aan de achterzijde of de bovenzijde. De inbouwreservoirs zijn zelfdragend en hebben zelf stabiliserende poten, met vloerpoten die inschuifbaar zijn. Condens speelt geen rol: alle reservoirs zijn hiertegen bestendigd. Handig is de instelbare spoelhoeveelheid. Zo bespaart u eenvoudig water. Een inbouwreservoir biedt mogelijkheid tot een zwevend toilet, waardoor de ruimte groter oogt en u de vloer gemakkelijk schoon kunt houden. Een inbouwreservoir op maat, dat is wat u bij ons vindt. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels levert in heel Nederland. Bestel direct uw inbouwreservoir en profiteer van snelle service en scherpe prijzen!

Alle zoekresultaten weergeven