Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond

 640,00 844,00
Levertijd: 1 werkdag

Toiletsets Geberit

Bent u de toiletruimte aan het verbouwen en op zoek naar producten om de ruimte mee te verfraaien? Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft een uitgebreid sanitair assortiment, met diverse benodigdheden voor het creëren van een nieuw toilet. Naast talloze losse onderdelen bieden we nu ook complete toiletsets aan. Deze toiletsets bestaan uit een wandcloset, drukpaneel met twee toetsen, een inbouwreservoir en een toiletzitting. U bent dus helemaal compleet!

Geberit: sanitaire marktleider

Geberit is een van ’s werelds bekendste producenten van sanitaire voorzieningen. In Europa staat dit merk aan de top. In het assortiment van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels vindt u verschillende toiletsets van Geberit. De toiletsets van dit merk zijn al jaren populair. Al meer dan 40 jaar zijn er wc-potten en reservoirs van het merk in menig huishouden te vinden. Geberit wordt ook wel gezien als de klassieker van de moderne installatie. Betrouwbare toiletsets met een lange levensduur is wat u mag verwachten. Door de lange nalevergarantie van losse onderdelen, voorkomt u dat u na een paar jaar een geheel nieuw toilet moet aanschaffen in geval van een defect. Toiletsets van Geberit vindt u bij ons volop en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en designs.

Toiletsets van Creavit

Naast toiletsets van het merk Geberit verkopen we tevens complete toiletsets van Creavit. Creavit is een A-merk, dat zijn oorsprong vindt in Turkije. Het merk is in Nederland al geruime tijd bekend. Creavit is voornamelijk bekend om zijn innovaties op het gebied van sanitaire voorzieningen, zoals het toilet. Zo leverde dit merk als eerste toiletten met een sproeier, beter bekend als de toilet met bidet. De producten van Creavit zijn duurzaam en uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. U bent dan ook verzekerd van een product met een lange levensduur.

Bestellen bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels betekent genieten van een snelle service en de laagste prijzen. Om uw keuze te vergemakkelijken, kunt u ook altijd een bezoekje brengen aan onze eigen showroom.

Alle zoekresultaten weergeven