Toont alle 11 resultaten


Toiletzitting

In het toilet is de zitting een van de meest gebruikte onderdelen. Niet voor niets dient u de zitting om de zoveel tijd te vervangen door een nieuw exemplaar. De zitting van een toilet wordt immers meerdere keren per dag open en dicht gedaan, waardoor er sneller krassen en deuken verschijnen. Ook het hygiënische aspect speelt een rol. Een nieuwe toiletzitting is schoon, fris en oogt mooi. Of u nu aan het verbouwen bent, uw toiletbril kapot is of een geheel andere uitstraling wilt: een toiletzitting vindt u voordelig bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels.

Waar let u op bij het kiezen van een toiletzitting?

Bij het uitzoeken van de juiste toiletzitting is het belangrijk dat deze overeenkomt met het juiste toilet. Niet alle toiletzittingen zijn universeel en passen op ieder toilet. Even controleren welk maat uw toilet nodig heeft, is geen overbodige luxe. Een toiletzitting dient voornamelijk comfortabel te zijn en te zorgen dat de toilet volledig afgedekt wordt. Dit oogt netjes en zorgt ervoor dat u  niet meteen in de wc kijkt bij binnenkomst. Een deksel dat goed afsluit voorkomt ook dat water opspat tijdens het doorspoelen. Zo hoeft u niet iedere keer de toilet schoon te maken na een bezoekje en bent u verzekerd van een hygiënische ruimte, keer op keer.

Een toiletzitting op maat: de voordelen

De toiletzittingen uit ons assortiment zijn gemaakt van UF duroplastic en zijn duurzaam en stevig. Ze gaan dan ook jaren mee. De zittingen hebben een zware uitvoering, worden bijeengehouden door rvs scharnieren en zijn krasbestendig. De zitting wordt geleverd met deksel en is eenvoudig te monteren en te verwijderen indien u deze schoon wilt maken. Het moderne design maakt iedere toiletruimte compleet. Alle toiletzittingen maken gebruik van het Soft Closing Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het deksel langzaam open en dicht gaat, waardoor klapperen wordt voorkomen en de zitting langer mooi blijft. Tevens ideaal voor huishoudens met kinderen.

Tweede pinksterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
+
Alle zoekresultaten weergeven