Resultaat 1–15 van de 49 resultaten wordt getoond

ACTIE
ACTIE
 724,79  599,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
ACTIE
 425,00  330,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 301,29  249,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 249,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 693,00  495,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 329,00  199,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Wandclosets

Het toilet is een plek waar dagelijks veel gebruik van gemaakt wordt. Goed onderhoud is dan ook belangrijk. Met name de toiletzitting slijt het hardst. Door het vele open en dicht doen van het deksel is de kans groot dat de zitting na verloop van tijd beschadigd raakt en vervangen moet worden. Een toiletzitting kan verkleuren, vuil aantrekken en gebarsten zijn, waardoor een nieuwe zitting nodig is. U vindt volop toiletzittingen in het assortiment van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels, die uw toilet weer als nieuw maken.

Waar let u op bij een nieuwe toiletzitting?

Een nieuwe toiletzitting dient uiteraard te passen op uw toilet. Dit lijkt logisch, maar velen maken wel eens de fout om te denken dat een toiletbril universeel is. Dit is niet het geval. De juiste maten bij de hand hebben, is belangrijk om een toiletzitting in de juiste maat aan te schaffen. Een goede maat zitting is een toiletzitting die de gehele pot afdekt. U wilt immers niet een stuk van de toiletrand zien wanneer u naar binnen kijkt. Wanneer de bril de pot goed afdekt, is dit niet alleen hygiënischer, het voorkomt ook dat water opspat tijdens het doorspoelen. En dit maakt het schoonmaken van de toiletruimte ook meteen een stuk eenvoudiger.

Duurzaam en modern in een design jasje

Een toiletbril dient duurzaam en stevig te zijn. Alle toiletzittingen uit ons assortiment voldoen aan deze eis en zijn uitgevoerd in UF duroplastic. Door de zware uitvoering van de zitting, heeft deze en lange levensduur. De zitting wordt bijeengehouden door rvs scharnieren die, in combinatie met een Soft Closing Systeem, geluid tot een minimum beperken. Het Soft Closing Systeem zorgt voor het langzaam open- en dichtdoen van de toiletbril. Zo wordt klapperen voorkomen en blijft de zitting ook langer als nieuw. Grote huishoudens hebben hier zeker baat bij. Moderne designs zorgen ervoor dat de toiletbril past bij ieder interieur. Het monteren en verwijderen van de zitting is eenvoudig, ideaal voor wanneer u dit wilt schoonmaken.

Alle zoekresultaten weergeven