Resultaat 1–15 van de 180 resultaten wordt getoond

ACTIE
ACTIE
ACTIE
ACTIE
ACTIE
 191,15 324,30 incl. BTW
 242,00 452,55 incl. BTW
 198,45 338,80 incl. BTW
 254,10 464,65 incl. BTW

Verwarming

Een verwarmd huis is belangrijk. Voornamelijk in de koude wintermaanden wilt u uw woning goed verwarmen. Toch kan het ook in het voorjaar nog fris zijn en wilt u af en toe de verwarming aanzetten. Een verwarming zorgt er immers voor dat u ’s ochtends uit bed stapt zonder het koud te hebben, overdag op de bank een boek kunt lezen zonder gebruik te hoeven maken van een dikke plaid en in de avond uw favoriete tv-programma kunt kijken in een warme omgeving. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft een groot aanbod aan diverse verwarmingselementen, van designradiatoren en aansluitsets tot vloerverwarming. Houd uw woning aangenaam warm met behulp van de juiste apparatuur!

Verwarmingsmogelijkheden

Een ruimte verwarmen kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor een traditionele verwarming, maar dan in een modern jasje: de designradiator. Radiatoren werden doorgaans weggestopt achter gordijnen, tafels en banken. Dat hoeft nu niet langer. De designradiatoren van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels zijn niet alleen ontzettend functioneel, ze geven uw woning ook net dat beetje extra. Van horizontale exemplaren die u kunt hangen op plekken waar een standaard radiator niet past tot verticale radiatoren, die u in smalle ruimtes kunt plaatsen, zoals de badkamer. Naast designradiatoren vindt u bij ons ook vloerverwarming in de vorm van matjes. Deze matten zijn eenvoudig aan te leggen en verwarmen voornamelijk kleinere ruimtes, zoals de badkamer en toilet.

Een handje helpen

Een designradiator ophangen of vloerverwarming aanleggen hoeft niet moeilijk te zijn. Ons assortiment verwarming bestaat tevens uit handige radiator aansluitsets. In deze aansluitsets zitten alle benodigde materialen om u een handje te helpen bij het aansluiten van uw designradiator. Verschillende aansluitmethodes zijn verkrijgbaar, zodat u altijd de juiste set vindt. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels biedt dan ook volop verwarmingsmogelijkheden en handige hulpjes, zodat u uw woning kunt laden baden in warmte. Neem een kijkje in ons assortiment en maak van uw woning een aangenaam paleisje.

Openingstijden 2019. Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Brands
Ape (14)
Benoa (0)
Looox (19)
Novel (6)
Tres (18)
Twist (0)
Xenz (0)