Resultaat 1–15 van de 50 resultaten wordt getoond


Radiator aansluitsets

Een radiator aansluiten lijkt een moeilijke klus, maar niets is minder waar. Het aansluiten van een nieuwe radiator is zelfs binnen een mum van tijd gebeurd, mits u daarvoor de juiste spullen in huis heeft. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels kan u niet alleen helpen bij het zoeken van een nieuwe radiator voor in uw woning, wij leveren tevens verschillende radiator aansluitsets om het aansluiten van uw radiatoren nog gemakkelijker te maken. In deze aansluitsets zitten alle benodigdheden om zo snel mogelijk warmte in huis te krijgen.

Complete radiator aansluitsets

Een radiator zorgt voor warmte en maakt uw woning behaaglijk warm. Wanneer u oude radiatoren wilt vervangen of een extra radiator in een bepaalde ruimte wilt, dienen deze radiatoren ook correct aangesloten te worden. Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft verschillende radiator aansluitsets in het assortiment, die u helpen met uw nieuwe radiator. Deze speciale bevestigingspakketten bestaan uit enkele onderdelen: een ventiel, thermostaatknop in een chroom uitvoering, regeltee, koppelingen voor de buizen en universele rozetten. Een radiator kan op verschillende manieren aangesloten worden, aan de zijkant of aan de onderkant. De aansluiting van de radiator bepaalt welke aansluitset u nodig heeft: rechts, haaks, axiaal, midden en onder recht of midden en onder haaks.

De radiator aansluiten

Een radiator kan het beste opgehangen worden op een koude plek, zoals onder een raam of op een buitenmuur. Wanneer u dit niet doet, kunnen er relatief grote temperatuurverschillen ontstaan binnen eenzelfde ruimte, wat onaangenaam kan voelen. Belangrijk is ook om de radiator zo laag mogelijk bij de grond te hangen, omdat de warmte opstijgt. Let hierbij wel op dat u minstens tien cm ruimte laat tussen de grond en de radiator. Bent u benieuwd naar welke radiator aansluitset het beste past bij uw nieuwe radiator? Neem dan een kijkje in ons assortiment! U kunt ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom en uw vragen stellen aan onze experts.

Alle zoekresultaten weergeven