Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond

 1.077,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 289,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 1.284,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 1.439,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 339,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 1.543,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 463,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Vloerverwarming

Warme voeten willen we allemaal. Niet alleen in de winter, wanneer de temperatuur flink onder het vriespunt ligt, maar ook op een frisse lenteochtend, wanneer u uit de douche stapt en met bibberende benen de ruimte uitrent. Bibberen hoeft niet meer met behulp van vloerverwarming. Vloerverwarming is niet alleen heel eenvoudig aan te leggen, maar het is ook erg efficiënt en werkt energiebesparend. Bekijk snel het assortiment vloerverwarming van Gert Willigenburg Sanitair & Tegels online!

Eenvoudig aan te leggen mattensystemen

Gert Willigenburg Sanitair & Tegels heeft een gevarieerd aanbod aan vloerverwarmingssystemen. Deze systemen zijn allemaal elektrisch en bestaan uit een mattensysteem en bijbehorende digitale thermostaat. Elektrische vloerverwarming heeft enorm veel voordelen en is ideaal voor in kleine ruimtes, zoals de badkamer of het toilet. Het mattensysteem verwarmt de ruimte onafhankelijk van het cv-systeem. De vloerverwarming wordt geleverd op zeer dunne matjes, die u zelf eenvoudig kunt aanleggen. Om vloerverwarming aan te leggen, hoeft u niet de hele vloer open te breken. Standaard vloerverwarming vereist sleuven in de vloer. Elektrische vloerverwarming kan gewoon over de oude vloer heen gelegd worden. U hoeft er enkel een laagje tegels overheen te plaatsen en voilà: warme voeten zijn een feit.

Behaaglijk warm

Het is een vergissing dat vloerverwarming de vloer ook daadwerkelijk warm aan moet laten voelen. Dit is helemaal niet nodig en het kost enkel onnodig veel energie. Vloerverwarming is juist goed geregeld als u er niets van merkt, maar de kamer wel een aangename temperatuur heeft. De adaptieve thermostaat, die geleverd wordt bij onze vloerverwarmingssystemen, past zich automatisch aan veranderende omstandigheden in de ruimte aan en bepaalt vervolgens de benodigde opwarmtijd. Niets is zo heerlijk als uit de douche of het bad stappen en u te hullen in een behaaglijke warmte. En wat dacht u van avondrituelen, zoals tandenpoetsen en uw gezicht reinigen? Al uw activiteiten doet u met plezier wanneer er vloerverwarming ligt! Neem een kijkje in het assortiment en ga snel aan de slag met energiezuinige warmte op de vloer.

Alle zoekresultaten weergeven