Alle 15 resultaten


Fonteinsets

Fonteinsets zijn wastafels van de beste kwaliteit die u eenvoudig installeert in uw toilet. U haalt met onze fonteinsets een compleet product in huis, inclusief kraan, sifon en plug. Zo kunt u de fontein direct in gebruik kunt nemen. Met de fonteinsets hebben wij voor u alvast de perfecte combinatie van materialen bij elkaar gezocht. Staat een vierkante of een langwerpige bak het beste in uw toilet? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Of ga voor één van onze hoekwastafels. Dan kunt kunt u zelfs in de kleinste ruimtes nog een wastafel kwijt. Alle soorten en maten leveren wij met kwaliteitsgarantie.

Fonteinsets voor de allerlaagste prijs nu snel in huis

Doordat wij grote partijen inkopen zonder de hulp van tussenpersonen, kunnen wij al onze fonteinsets leveren tegen de scherpste prijzen. Daar profiteert u natuurlijk aan mee. Wij vinden het net zo belangrijk als u, dat u de kwaliteit krijgt waar u voor betaalt, zodat u nog jaren plezier heeft van onze producten. Ook voor vrijblijvend advies kunt u daarom bij ons terecht. Bij bestellingen vanaf €150 euro komen wij alles GRATIS bij u thuisbezorgen. Dat scheelt een hoop gesjouw en onnodige schade!

Van natuurstenen hoekfontein tot porseleinen wastafels

In ons ruime assortiment wastafels voelt u zich als een kind in een speelgoedwinkel. Verschillende vormen en maten wisselen elkaar af met een grote verscheidenheid aan materialen. Prefereert u een natuurstenen fonteinset boven een porseleinen fonteinset? Dan is die keuze bij ons snel gemaakt. Onze bijgeleverde kranen zijn van hoogglans chroom. Uw kraan komt onherroepelijk in aanraking met water, dus hebben wij de kranen voor u natuurlijk roestvrij gemaakt. De lange levensduur van onze fonteinsets is daarmee gegarandeerd. Ervaar het zelf door vandaag nog een fonteinset te bestellen in onze webshop of door langs te komen in onze showroom.

Openingstijden 2019. Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Brands
Ape (14)
Benoa (0)
Looox (19)
Novel (6)
Tres (18)
Twist (0)
Xenz (0)