Resultaat 1–15 van de 74 resultaten wordt getoond

ACTIE
Aktie !!!
 128,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 103,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 108,95 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 99,95 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 559,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
ACTIE
 370,00 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 166,60 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 183,26 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 183,26 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag
 54,50 incl. BTW
Levertijd: 1 werkdag

Waskommen

De aanschaf van waskommen in plaats van traditioneel hangende wastafels wordt tegenwoordig steeds populairder. Bij waskommen staat de kom los van de wand en staat de kraan buiten de wasbak. Deze moderne uitvoering geeft uw badkamer of toilet een hippe en eigentijdse uitstraling. Door de waskom op het badmeubel te plaatsen in plaats van erin weg te werken, komt de vorm en kleur van de kom het beste tot uiting. Daarnaast kiest u zelf een kraan uit die u het beste bij de waskom vindt passen, zo selecteert u de ideale combinatie voor uw sanitaire ruimte.

Voor ieder wat wils: natuurstenen en porseleinen waskommen

Wie houdt van natuurstenen waskommen, heeft bij Gert Willigenburg Sanitair & Tegels de mogelijkheid om kommen te bestellen van de beste kwaliteit tegen de allerlaagste prijs. Natuurlijk hebben we ze ook in een porseleinen uitvoering. Twijfelt u nog of u een ronde of een ovale waskom aan wilt schaffen? Informeer dan vooral bij een van onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag wat de voor- en nadelen van de verschillende types zijn en waar u goed op moet letten. U kunt natuurlijk ook langskomen bij onze 1500 m2 grote showroom, waar u ervaart hoe een waskom in een echte badkamer tot uiting komt.

A-merk waskommen voor de scherpste prijzen

Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag bij de aanschaf van een waskom. Doordat wij onze waskommen slim en in grote partijen tegelijk inkopen, kunnen we onze kommen tegen een scherpe prijs aan u aanbieden. De vele mensen die u bij de aanschaf van een waskom voorgingen, kunnen u vertellen hoeveel plezier onze kommen u in de badkamer of toilet geven. Probeer het nu zelf door vandaag nog te bestellen in onze webwinkel. Vanaf een totaalbedrag van 149 euro komen wij de bestelling gratis bij u thuisbezorgen.

Tweede pinksterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
+
Alle zoekresultaten weergeven