Sealskin SOHO inloopdouches en deuren

De nieuwste lijn van Sealskin; SOHO. Moderne inloopdouches en deuren met een stoer en industrieel karakter. Met een mat zwarte omlijsting komen zij uitstekend tot hun recht komt in moderne badkamers. Naast de kwaliteit waar Sealskin voor staat voldoen zij aan alle eisen en standaarden van hedendaagse badkamerproducten.

Moderne deuren en inloopdouches met een industrieel karakter.

De volledige SOHO lijn heeft een hoogte van maar liefst 210cm. In de breedte zijn de deuren en inloopdouches leverbaar in de maten 90cm, 100cm, 120cm en 140cm.

De SOHO lijn is uitermate goed te combineren met (mat) zwarte accessoires en (douche)kranen.

De inspiratie voor de SOHO lijn

De inspiratie voor de SOHO douches komt uit de New Yorkse wijk SoHo. In de afgelopen jaren zijn de huurprijzen daar enorm gestegen. Nieuwe ondernemingen waren daardoor niet langer in staat zich hier te vestigen en weken uit naar leegstaande industriële gebouwen.

De combinatie tussen industriële gebouwen en moderne start-ups bleek een perfect samenspel en een nieuwe interieur trend was geboren.

Nieuwe technieken

Naast een prachtige nieuwe look, gebruikt Sealskin ook een nieuwe scharniertechniek in haar SOHO douchedeuren. Normaal gesproken is deze techniek alleen terug te vinden in het gebruik bij stompe binnendeuren. Het voordeel van deze techniek is dat de scharnieren volledig verborgen zijn en helemaal vlak met het kozijn sluiten. Dus niet langer opliggende scharnieren die lastig zijn schoon te maken of lelijke tussenruimtes, maar een strakke en moderne oplossing die fantastisch oogt.